Hei vuan. Tämä on Marahvi Oy:n spektaakkelimainen blogi. Nyt kysytte, mikä saatanan Marahvi? No, perkele, myö kerrotahan. Oli kirahvi ja oli mangusti. Sitten niistä tuli marahvi. How simple!

Aloitetaan siitä, että LÄTKÄÄÄ!!!!! Rakastamme jääkiekkoa ja teemme sen selväksi kaikille. Eilen vietimme lätkäkemmakoita. Ennen ku ees kysytte, että mitkä vitun kemmakat, niin myö kerrotahan. Olympialaisten lätkäturnauksen alkuun on tänään aika pitkälti tasan kaksi kuukautta, joten otimma eilen varaslähtölaskennan. Käytännössä pistettiin lätkäpaidat päälle, maalattiin suomimaskit naamaan ja pidettiin meteliä. Illan tai siis illan ja yön tuloksina ihmiset saavat nauttia kauniista videoista. Versioimme legendaarisia lätkäkappaleita uuteen uskoon. Den Glider In koki jörgenistämisen ja koska ollaan maailman paskimpia räppäreitä, oli Kaikki Peliin pistettävä ihan uusiksi. Koska kaikki ei koskaan mene putkeen, heitimme internetin ihmeellisille aalloille myös pieleen menneistä otoksista kootun pätkän, se on kaunis. Kun kaikki meidän mittarilla asiallinen materiaali oli kuvattu, raahailtiin kameraa muuten vaan ympäriinsä. Niitä videoita ei varmaan ihan kaikille näytetä.

Nyt kun kauniit lätkäkemmakat on kuvailtu, voitte ymmärtää miksi meidän elämämme vaatii yhteisen blogin. Kuten jo ehkä on mainittu, koetamme keksiä tälle jonkun mahtavan idean. Ennen sitä tämä toimii yleisenä horinapaikkana meille, sekä yhdessä että erikseen. Ja nyt ennen kuin kysytte, että ketä nämä "me" nyt sitten ollaan, niin myö kerrotahan.

  Moi, moon Kirre. Tässä kuvassa syön penistä ja muutenki oon sitä aina vailla. Juon kevytkolaa kamalan paljon, melkein kaks litraa päivässä. Tiedän Buffysta huomattavasti enemmän kuin keskivertoihminen. Koitan opiskella vähän yliopistossa, mutta pääasiassa se menee vammaamiseksi, mutta se sallittakoon, olenhan humanisti. Maailman kuumin mies on pekkarinne. Ja teille joillekin muna-aivoille, jotka ette tiedä kuka se on, niin kerron, että Nashville Predatorsin maalivahti, #35. Meillä on pitkä ja kestävä parisuhde, vaikkei se vielä tiedä sitä.

 

Moi, oon Mangu ja tässä kuvassa minuun on iskenyt Mikko Alatalo -syndrooma. Ei sillä, että muuten olisin kovinkaan normaali. Elämäni tarkoitus on Green Day ja suosikkileffani Titanic (olen nähnyt sen 582 ja puoli kertaa, eikä se ole valhe). Opettelin juomaan kaljaa vain siksi, koska todelliset lätkäfanit sitä juo. Nykyään olen osa-aikainen absolutisti. Niille, jotka eivät tiedä mitä se tarkoittaa, voin toki selventää. Osa-aikainen absolutisti valitsee usein juomattomuuden, vaikka olisikin alkoholia tarjolla, mutta hairahtuminen alkoholin syövereihin ei ole kiellettyä. Tykkään poroista ja tatuoinneista. Niin ja mulla on kivapoika, josta tykkään monestipaljon. <3 (Kirre huutaa vierestä, että sekin tahtoo kivanpojan. Mut ei minun kivaapoikaa.)

Nyt kun viralliset esittelyt on hoidettu, voidaan vielä vähän lätistä paskaa. Yleisesti ottaen ollaan sekasin, hulluja, sopivasti läskejä, syödään, haistaan pahalle ja pietään hemmetisti meteliä. Erikseen ollaan mukavia ja kivoja, mutta yhessä ollaan todella helvetillisiä. Kiitosnam.