Kirre tul pohojosen Mangulaan perseilyreissulle ja täällä myö nyt olemma. Mässäilty ollaan ja Buffya katsottu. Ja lehmien kanssa leikittiin, se oli hurjaa! Kivasti opin lypsämään ja kaikkea semmosta. Nuhaa on vähän pukannu, suhteellisen homoa. Kisna katselee vierestä, kun minä naputan. Nyt sitä vähän hiirellä leikitän. Hetki. ... Kivasti kisuli kursorin perässä heilui. Kävimme myös Lapin tavarakaupassa ja ostin onnellisia asioita. Annalle ja Villelle tuliaisia ja Villelle lähetin myös postikortin. Annalle koitan lähettää sitten tuolta Suomineijon alapiästä jonkun mukavan uhanalaisen palleroeläinkortin. Jos löydän jotain lammakasta, niin saatan uhrata hieman budjetistani Tiinallekin. Itselleni ostin hirvi/porovaroituskolmiotyynyn, se on kovin mukava. heheee. Nyt voisin päästää Mangun naputtelemaan tstrfhopseophoöduih tarb tarinoita. kiitos nam. Tykkään pojastani.

 

Mangu sai vieraakseen Kirren, joka tuli tänne perseilemään ja peljoittelemaan Jannea. (Poikaparka joutui pakokauhun valtaan jo ennen kuin Kirre edes ehti ovesta sisään.) Ollaan aloitettu Marahvi Oy, dancing with part III:n materiaalin kuvaaminen, mutta tähän mennessä on onnistunu aika heikosti. Huomenna tosin saattaa tulla ylimääräistäkin matskua, kun viedään kamera töihin mukaan, muahhahahhahaa! Lettermanni minulle alkoi vittuilemaan, kun älykkäästi keksin, että puukolla voidaan avata säilyketölkki. Janne onneksi korjaa sen sitten, kun tulee. Siis lettermannin. Horsma on ollut villinä (Horsma on kisna) ja kovin riiviöitynyt monestipaljon. Janne meidät hylkäsi tänään pariksi päiväksi ja myö hylkähämme hänet sitten maanantaina, koska lähemmä etelään päin. GREEN DAYN KEIKKAAN ON ENÄÄ 4 (!!!!!!!!!!!!) PÄIVÄÄ!

 

(Nyt myö tupoilemma. Tämän kappaleen kirjoitusvirheitä emme korjaa.) Ki8tre siis palasi.asiia Kirre. nt kerron, että leiknin äösken kirsnan kanssaö Se oli vallan villi. hreransväkui täällä vain irtatailee sisi irstailee, siis herrasväkji. Seksiä harrasteltaan ja Krire laitetaan yksi nurkkaam. Oikeesti ihan tyytyväisenä oopn joko lukenui kirjaa ja akttonu telkaktria tai ollu paskalla. Ja ne on ollu ihan hiljaa. Minäkin irtstailal tahtoisin oman poikani kivanssa, kun se on kiva ija ihihihin ja kaikkee.l Homo se kyllä on , kun ei minun kanssa naamalassa krdkusyelör.. keskustele siis. vammanan paska, vihaan sitä,. en poikeesti. tykkään siitä monesti. nyt manguinen kirhjastaa Jannelölöe jotain irstarasta ihihihihi-veistiä ja minun poika EI EESV SUVAIATSE O9LLA NAAMALASSA. oho, vanhinko käpsi. Kisna villinä tiesuu... riehuu tuolla ja hassau on. Huomenna menenne taas leikkimään siislekmien anssa. Siitä tulee parjasti mukanea. Looginen oli tuo, sisi varmasti mukave.a. Kovasti odoan myös varmasti erittäin levotomta junamatkaa Mangu kanssa etelmään mentäessä.

Nyt Mangu pääsee typoilemaan, vaikka pahalta tnäyttää ähän mennessä. Tosin asia voi korjaantua aivan pian. Äsken lähetin Jannelle kauniin ihihi viestin ja sitten dr ,omiyyöör dpoyyo ks dsmpo dpoyysbsmds borö' iifrdyssm ks jojo- (yämän kirjoitin silmät kiinni, koska tpyoilua ei meinanu tulla.) Siis, että tuota se stiti SSIIIS SOITTI kiminulle ja sitten se sainoi soittavansa uudestaan ja hihihihihihihihihi. Ollaan tämösiä vammapehmoja. <3 Kovasti odotan tämän illan huastoa. Siis sellaista oikiaa huastoa, eikä perseläppää.- fOon gay kun en osaa ees ypiottaa enää. Suatana. Minen jaksa tämmöst'ä ennää, ku en ossaa virheitä tehä. Green Dayta huuntelemma ja onnellista on.


Täsä meillä oli apurikisna. Tosin se kyllä häiritsi kovin monestipaljon. Häntänsä siinä hieman penismäisesti on. ^^'

ps. Poikaystäväni on vammainen kuu. -Kirre